Motorrens

RM Autoteknik tilbyder en række kvalificerede ydelser til både private- og erhvervskunder. Vi er kvalificeret og godkendte til at udføre serviceeftersyn og reparation af alle bilmærker. Vi er medlem af AutoMester netværket, hvilket blandt andet betyder, at du bevarer din bils fabriksgaranti, uanset hvor du har købt din nye bil.

RM Autoteknik kan nu tilbyde motorrens

Det vil sige, at vi nu kan tilbyde en indvendig motorrens på kun 30 minutter. Denne motorrens er blandt andet med til at give dig en bedre brændstoføkonomi og forbedret acceleration.


Trænger din bil til en motorrens?

Er din bil over et år, så er det korte svar; ja.

Alle bilmotorer soder til over tid, og nyere tilstopper meget hurtigere end ældre biler. Det betyder, at din bil kører kortere på en liter brændstof, og den forurener mere. Korte køreture som bykørsel resulterer i, at bilens motor aldrig bliver helt varm.

Samtidig skal bilproducenter pga. lovkrav tilpasse motorer for at skabe renere udstødningsgas – hvilket paradoksalt nok får motoren til at sode mere til indvendigt.

Denne tilsodning af motoren indvendig medfører, at din bil over tiden kører kortere på literen, har forringet acceleration og forurener mere.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kunden er altid i centrum, her hos os

  Både til benzin og diesel motorer.

  Denne rens kan forebygge dyre rep. af tilsodede motorer.

  Den renser simpelthen hele forbrændingskamret, Dyser, Ventiler, EGR Ventil, Partikelfilter, Katalysator, Udstødning.

  Dieselmotorer er kendt for at sode til med tiden, men også nyere benzin motorer som er bygget med direkte indsprøjtning ser vi soder til i motoren.

   

  Det kan betale sig at få en motorrengøring:

  -Bedre brændstoføkonomi
  -Undgå dyre reparationer
  -Mere miljøvenlige udstødningsgasser
  -Bedre acceleration
  -Roligere motorgang
  -Forebygger tilstopning af partikelfilter
  -Renser katalysatoren
  -Forlænger levetiden på din motor

  Det hele koster kun 949,- kr.

  Som din lokale automekaniker er vi glade for vi nu kan tilbyde motorrens til vores kunder.

  Pleje og vedligeholdelse

  PAKKER TIL SERVICEEFTERSYN

  Service på bil tilbydes hos os, i to forskellige servicepakker, der passer til din bils behov uanset bilens mærke og alder. I forbindelse med pakkerne, stempler vi i servicebogen og overholder producentens krav.

  AUTOMESTER OLIESERVICE

  Automester olieservice omhandler olieservice men indeholder derudover også kontrol af motor og motorrum (batteri, olielækage fra motor og gearkasse, multiremme, luftfilter), kontrol af styretøj og undervogn (styrekugler, bærekugler, fjedre, støddæmpere, machetter på drivled, hjulophæng, styretøj, forhjulslejer/baghjulslejer, bærearme, stabilisator og udstødningen), kontrol af bremser (bremseslanger/bremsebelægning for og bag), kontrol af dæk og fælge (dæktryk, dækmønster og buler/skader), kontrol af karosseri (ridser, stenslag og revner i forrude samt smøring af dørhængsler) og andet såsom kontrol af køleeffekt på aircondition, tandremsinterval, koblings funktion samt nulstilling af serviceindikatorer og en kort prøvetur

  Kun 1149,-

   

  AUTOMESTER OLIE OG BREMSESERVICE

  AutoMester olie og bremseservice indeholder det samme som AUTOMESTER OLIESERVICE, med følgende ekstra services: Yderligere service af motor og motorrum (kontrol af generators ladeeffekt og brændstoffilter for lækage samt påfyldning af Bell Add servicerens), bremser (test af bremsefunktion på en bremserullefelt, adskilning, rensning og smøring af bremser samt kontrol af håndbremsefunktion), dæk og fælge Kontrol af reservehjul og lappevæske på begge), og andet såsom kontrol af pollenfilter.

  Kun 2149,-

  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk god service

  Fantastisk god service, yderst anbefalelsesværdigt værksted.
  Alia
  via Facebook

  ★★★★★

  5 stjerner

  God service! Min bil kører som ny! Man kan også låne en bil mens man venter på sin egen.
  Sasha
  via Facebook

  ★★★★★

  Super service

  Hjælpsom, serviceminded, og absolut rimelige priser
  Merethe
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig solid service.

  Super god service, god priser og mekaniker der styre på sit arbejde
  Hakim
  via Google

  ★★★★★

  Altid hurtig og hjælpsom service

  Super god service til ordentlige værkstedspriser 🙂 kan varmt anbefales.
  Robert
  via Google

  ★★★★★

  Rigtig god service på værkstedet

  Super dygtig mekaniker…styr på alt og gode priser
  Niels
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  God kommunikation og fleksibilitet

  Har en gammel Seat og har været forbi RM Autoteknik med den mange gange efterhånden. Der er altid rigtig god kommunikation på SMS med beskrivelse og fotos af de udskiftede og nye dele. Og lånebil er stort set altid til rådighed.
  Christian
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Det er med helt ro i maven

  Det er med helt ro i maven, at jeg efterlader min bil på værkstedet. Fuld tillid og orden i sagerne. Det kan ikke gøres bedre!
  Fornavn
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Udsøgt service

  Inddragelse i hvad der var galt og dermed skulle repareres på bilen ( var selv med helt inde under bilen). Fik ved afhentning af bilen gennemgået ( samtidig med fremvisning af de udskiftede komponenter) hvad der var repareret på bilen. Udsøgt service. Vil klart anbefale værkstedet til andre.
  Fornavn
  via Trustpilot

  Lyst til at kigge forbi?

  Kontaktinfo