Aircondition service i København

RM Autoteknik tilbyder en række kvalificerede ydelser til både private- og erhvervskunder. Vi er kvalificeret og godkendte til at udføre serviceeftersyn og reparation af alle bilmærker. Vi er medlem af AutoMester netværket, hvilket blandt andet betyder, at du bevarer din bils fabriksgaranti, uanset hvor du har købt din nye bil.

Aircondition service

Aircondition gør de lange køreture mere behagelige på alle tider af året. Det er dog vigtigt, at du løbende sørger for vedligeholdelse, så der ikke opstår nedetid. Her på siden kan du blive klogere på teknikken bag et velfungerende aircondition-system, hvorfor det er nødvendigt med løbende servicetjek.

Hvis du har akut brug for en reparation af aircondition til din bil, er du altid velkommen til at kontakte RM Autoteknik på +45 36 16 25 00. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Desuden anbefaler vi altid løbende aircondition service fra vores værksted i København – enten separat eller som en del af en større syning.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kunden er altid i centrum, her hos os

  Procedure for aircondition service

  Forbindelserne i din bils airconditionsystem er ikke loddede, men derimod samlet med pakninger og slanger. Over tid fordamper kølemidlet, og systemet skal derfor efterfyldes jævnligt.Vi anbefaler, at du bruger din aircondition – også om vinteren, da jævnligt brug medvirker til at holde systemet tæt.

  Vores aircondition service i København omfatter følgende arbejdsgange:

  • Kontrol af anlægget
  • “Evakuering” af anlægget. Det er en proces, hvor fugt i systemet fjernes, så der ikke dannes ispropper
  • Vakuum test af systemet for at kontrollere, at det er tæt
  • Påfyldning af UV sporemiddel, så en eventuel efterfølgende lækage vil være nem at spore
  • Påfyldning af olie, så kompressoren fungerer perfekt
  • Påfyldning af kølemiddel
  • Kontrol af anlægget
  • Udskrift og rapport for behandlingen

  Hvis du har behov for en akut reparation af din aircondition til din bil, kan du benytte dig af vores Online Service, eller ringe til os på +45 36 16 25 00, så finder vi en værkstedstid til dig hurtigst muligt.

  Aircondition service og kølemiddel

  Prisen for service og genopfyldning af dit airconditionsystem varierer, fordi det er forskelligt, hvor meget kølemiddel den enkelte bil mangler. Desuden varierer prisen på kølemiddel. Nyere biler benytter ofte et mere miljøvenligt og væsentligt dyrere kølemiddel end det tidligere anvendte R134A kølemiddel.

  • Forlæng levetiden på din aircondtion
  • Spar penge og forebyg større skader

  Systemer der anvender R134A kølemiddel:

  Udførelse af aircondition service og genopfyldning med op til 200 gr. kølemiddel.

  795 kr.

  Har din bil brug for mere end 200 gr. er tillægsprisen 1,5 kr./gr.


  Systemer der anvender 1234YF kølemiddel:

  Udførelse af aircondition service og genopfyldning med op til 200 gr. kølemiddel.

  1.295 kr.

  Har din bil brug for mere end 200 gr. er tillægsprisen 3 kr./gr.

  Pleje og vedligeholdelse

  PAKKER TIL SERVICEEFTERSYN

  Service på bil tilbydes hos os, i to forskellige servicepakker, der passer til din bils behov uanset bilens mærke og alder. I forbindelse med pakkerne, stempler vi i servicebogen og overholder producentens krav.

  AUTOMESTER OLIESERVICE

  Automester olieservice omhandler olieservice men indeholder derudover også kontrol af motor og motorrum (batteri, olielækage fra motor og gearkasse, multiremme, luftfilter), kontrol af styretøj og undervogn (styrekugler, bærekugler, fjedre, støddæmpere, machetter på drivled, hjulophæng, styretøj, forhjulslejer/baghjulslejer, bærearme, stabilisator og udstødningen), kontrol af bremser (bremseslanger/bremsebelægning for og bag), kontrol af dæk og fælge (dæktryk, dækmønster og buler/skader), kontrol af karosseri (ridser, stenslag og revner i forrude samt smøring af dørhængsler) og andet såsom kontrol af køleeffekt på aircondition, tandremsinterval, koblings funktion samt nulstilling af serviceindikatorer og en kort prøvetur

  Kun 1149,-

   

  AUTOMESTER OLIE OG BREMSESERVICE

  AutoMester olie og bremseservice indeholder det samme som AUTOMESTER OLIESERVICE, med følgende ekstra services: Yderligere service af motor og motorrum (kontrol af generators ladeeffekt og brændstoffilter for lækage samt påfyldning af Bell Add servicerens), bremser (test af bremsefunktion på en bremserullefelt, adskilning, rensning og smøring af bremser samt kontrol af håndbremsefunktion), dæk og fælge Kontrol af reservehjul og lappevæske på begge), og andet såsom kontrol af pollenfilter.

  Kun 2149,-

  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk god service

  Fantastisk god service, yderst anbefalelsesværdigt værksted.
  Alia
  via Facebook

  ★★★★★

  5 stjerner

  God service! Min bil kører som ny! Man kan også låne en bil mens man venter på sin egen.
  Sasha
  via Facebook

  ★★★★★

  Super service

  Hjælpsom, serviceminded, og absolut rimelige priser
  Merethe
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig solid service.

  Super god service, god priser og mekaniker der styre på sit arbejde
  Hakim
  via Google

  ★★★★★

  Altid hurtig og hjælpsom service

  Super god service til ordentlige værkstedspriser 🙂 kan varmt anbefales.
  Robert
  via Google

  ★★★★★

  Rigtig god service på værkstedet

  Super dygtig mekaniker…styr på alt og gode priser
  Niels
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  God kommunikation og fleksibilitet

  Har en gammel Seat og har været forbi RM Autoteknik med den mange gange efterhånden. Der er altid rigtig god kommunikation på SMS med beskrivelse og fotos af de udskiftede og nye dele. Og lånebil er stort set altid til rådighed.
  Christian
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Det er med helt ro i maven

  Det er med helt ro i maven, at jeg efterlader min bil på værkstedet. Fuld tillid og orden i sagerne. Det kan ikke gøres bedre!
  Fornavn
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Udsøgt service

  Inddragelse i hvad der var galt og dermed skulle repareres på bilen ( var selv med helt inde under bilen). Fik ved afhentning af bilen gennemgået ( samtidig med fremvisning af de udskiftede komponenter) hvad der var repareret på bilen. Udsøgt service. Vil klart anbefale værkstedet til andre.
  Fornavn
  via Trustpilot

  Lyst til at kigge forbi?

  Kontaktinfo