Aircondition service i Valby

Få branchens bedste aircondition service hos RM Autoteknik. Vi sørger for et rent og velduftende airconditionsystem, så du er klædt bedst på til at imødekomme alle årstider. Få et funktionelt airconditionsystem hverdag – alle 365 dage om året.

Få professionel aircondition service

Hos RM Autoteknik sørger vi for, du er behageligt kørende i fremtiden. Vi har siden 1982 sikret alle vores kunder branchens bedste service, og vi har med tiden kun forbedret os, så vi kan yde en endnu bedre service for alle vores kunder. Vi kender til vigtigheden af et velfungerende airconditionsystem bl.a. om sommeren, når der skal blæses den kølige luft ind i kabinen, eller modsat om vinteren når der ønskes varme. Et velfungerende aircondition er altså derfor på mange måder afgørende for, om de lange køreture bliver mere behagelige.

RM Autoteknik sørger for at vedligeholde dit airconditionsystem, så du ikke ender med at stå i en ubehagelig situation med en aircondition, som ikke fungere optimalt efter hensigten. Vi anbefaler derfor til alle vores kunder løbende at få et aircondition service fra vores lokale autoværksted i Valby, så du roligt kan køre ind i alle sæsoner med et velfungerende aircondition.

Brug for aircondition service? Kontakt os i dag

Har du brug for reparation af din aircondition til din bil, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefon 36 16 25 00 eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi besvarer alle kundehenvendelser hurtigst muligt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Vores procedure ved aircondition service

  Vi tilbyder hos RM Autoteknik alle vores kunder løbende professionel råd og vejledning. Vi har specialiseret os i aircondition service lige fra udskiftning og vedligeholdelse af forskellige art, fordi vi kender til vigtigheden af et godt og velfungerende aircondition, og hvorfor det er vigtigt at vedligeholde det med løbende servicetjek.

  Hvordan kan jeg selv forebygge problemer med min aircondition?

  Et airconditionsystem er ikke loddede, men derimod består af en række pakninger og slanger. Disse har til formål at, sikre, køle eller varme kabinen afhængigt af temperatur og behovet. Over tid fordamper den nødvendige kølemiddel, og systemet skal derfor efterfyldes jævnligt. For det bedste airconditionsystem anbefaler vi, at alle vores kunder benytter deres aircondition både om sommeren og vinteren, da den jævnlige brug af systemet medvirker til at holde systemet tæt. 

  RM Autoteknik

  Specialist i aircondition service

  Ren luft 365 dage om året

  Professionel service

  Vores aircondition service i Valby omfatter følgende:

  • Kontrol af hele aircondition system, og se til dens tilstand. 
  • Rensning af systemet, hvor vi fjerner fugt og forebygger dannelse af ispropper.
  • Kontroller tætheden af dit airconditionsystem ved at vakuum teste.
  • Påfyldning af UV sporemiddel, så en eventuel efterfølgende lækage nemmere kan opspores. 
  • Påfyldning af olie, så kompressoren fungerer perfekt.
  • Påfyldning af den nødvendige kølemiddel.
  • Komplet rapport for behandlingen samt en udskrift.

  Har du akut behov for reparation af din aircondition til bilen, så kan du uforpligtende kontakte os36 16 25 00 eller ved at benytte vores online service, så vi hurtigst muligt kan finde en tid til dig på vores lokale autoværksted i Valby. Vi er en del af AutoMester hvilket for dig betyder, vi kan fremskaffe de nødvendige reservedele hurtigt.

  Aircondition service pris

  Prisen for service og genopfyldning kan variere vidt, og grundet det bredde spænd afhængigt af bil mærke og model, så ønsker vi derfor, at du oplyser dette når du kontakter os. På denne måde kan vi fremskaffe den helt rette væske i tide for bedste vedligeholdelse og resultat af din bil. En anden faktorer er, hvor meget kølemiddel den enkelte bil mangler.

  Fra kølemiddel til kølemiddel, så kan prisen variere. Nyere biler benytter ofte et mere miljøvenligt og væsentlige dyrere kølemiddel end det hidtil tidligere anvendt kølervæske R134. Vedligeholde af airconditionsystem forlænger dens levetid, og du kan derfor spare penge samt forebygge større skader. Det er på alle måder fordelagtigt, på den lange bane med et jævnligt aircondition service.

  Længere nede på siden kan du se priserne på systemer, der anvender R134A og 1234YF. Husk at book i god tid for at undgå lange ventetider. Du kan kontakte os via kontakt information eller ved at udfylde formularen

  Hjulskift i Valby

  Bedste til prisen

  PAKKER TIL SERVICEEFTERSYN

  Service på bil tilbydes hos os, i to forskellige servicepakker, der passer til din bils behov uanset bilens mærke og alder. I forbindelse med pakkerne, stempler vi i servicebogen og overholder producentens krav.

  AUTOMESTER OLIESERVICE

  Automester olieservice omhandler olieservice men indeholder derudover også kontrol af motor og motorrum (batteri, olielækage fra motor og gearkasse, multiremme, luftfilter), kontrol af styretøj og undervogn (styrekugler, bærekugler, fjedre, støddæmpere, machetter på drivled, hjulophæng, styretøj, forhjulslejer/baghjulslejer, bærearme, stabilisator og udstødningen), kontrol af bremser (bremseslanger/bremsebelægning for og bag), kontrol af dæk og fælge (dæktryk, dækmønster og buler/skader), kontrol af karosseri (ridser, stenslag og revner i forrude samt smøring af dørhængsler) og andet såsom kontrol af køleeffekt på aircondition, tandremsinterval, koblings funktion samt nulstilling af serviceindikatorer og en kort prøvetur

  Kun 1499,-

   

  AUTOMESTER OLIE OG BREMSESERVICE

  AutoMester olie og bremseservice indeholder det samme som AUTOMESTER OLIESERVICE, med følgende ekstra services: Yderligere service af motor og motorrum (kontrol af generators ladeeffekt og brændstoffilter for lækage samt påfyldning af Bell Add servicerens), bremser (test af bremsefunktion på en bremserullefelt, adskilning, rensning og smøring af bremser samt kontrol af håndbremsefunktion), dæk og fælge Kontrol af reservehjul og lappevæske på begge), og andet såsom kontrol af pollenfilter.

  Kun 2499,-

  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk god service

  Fantastisk god service, yderst anbefalelsesværdigt værksted.
  Alia
  via Facebook

  ★★★★★

  5 stjerner

  God service! Min bil kører som ny! Man kan også låne en bil mens man venter på sin egen.
  Sasha
  via Facebook

  ★★★★★

  Super service

  Hjælpsom, serviceminded, og absolut rimelige priser
  Merethe
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig solid service.

  Super god service, god priser og mekaniker der styre på sit arbejde
  Hakim
  via Google

  ★★★★★

  Altid hurtig og hjælpsom service

  Super god service til ordentlige værkstedspriser 🙂 kan varmt anbefales.
  Robert
  via Google

  ★★★★★

  Rigtig god service på værkstedet

  Super dygtig mekaniker…styr på alt og gode priser
  Niels
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  God kommunikation og fleksibilitet

  Har en gammel Seat og har været forbi RM Autoteknik med den mange gange efterhånden. Der er altid rigtig god kommunikation på SMS med beskrivelse og fotos af de udskiftede og nye dele. Og lånebil er stort set altid til rådighed.
  Christian
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Fair priser og super behandling

  Personlig og imødekommende betjening. Fair priser og der bliver aldrig lavet noget som vi ikke har aftalt inden. Martin på Retortvej laver alt, både på vores spritnye Ford og vores gamle Toyota-kasse. For første gang nogensinde har vi en mekaniker vi stoler 100 % på, og som vi vil være helt trygge ved at give bedste anbefaling.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Udsøgt service

  Inddragelse i hvad der var galt og dermed skulle repareres på bilen ( var selv med helt inde under bilen). Fik ved afhentning af bilen gennemgået ( samtidig med fremvisning af de udskiftede komponenter) hvad der var repareret på bilen. Udsøgt service. Vil klart anbefale værkstedet til andre.
  Hanne
  via Trustpilot

  Lyst til at kigge forbi?

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud