Hjulskift i Valby

Hos RM Autoteknik tilbyder vi en række kvalificeret ydelser til alle vores kunder. Vi tilbyder vores ydelser både til private- og erhvervskunder, så du aldrig kører forgæves. Vi er kvalificeret og godkendte til at udføre reparationer og service af alle bilmærker. Vi er medlem af AutoMester, hvilket betyder du bevarer din fabriksgaranti fra bilproducent.

Hjulskift - Hvornår skal jeg skifte dæk?

Hvornår er det lige, du skal skifte dine dæk? Det er svært at vurdere helt præcist, hvornår det er det rette tidspunkt at skifte til vinterdæk. Vejrforholdene i Danmark er på mange måder uforudsigelig, så den bedste måde er at skifte fra sommer til vinterdæk, når du stiller uret passende til vinter eller sommertid. En anden måde at vurdere hvornår du skal skifte dine dæk, er ved at holde øje med temperaturforholdene. Falder temperaturen til under 7 grader, så bør du skifte dine dæk af flere årsager:

Mønstrene på dækkene skifter anhængig af vejrforholdene. F.eks. vinterdæk er ofte lavet af blødere gummi end sommerdæk, hvilket gør at vinterdæk står bedre fast på vejen når der er lav friktion.

 • Bedre manøvrering i sne og kulde, når vinterdæk er monteret.
 • Ved højere temperatur end 7, og solen begynder at komme frem, står vinterdækkende dårligere fast på vejene og din bremselængde øges.
 • Dine vinterdæk slides hurtigere end sommerdæk, når vejene og vejret er varmt.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Hold øje med vejrudsigten

  Bestil hjulskift i god tid

  Du kan med stor fordel holde øje med vejrudsigten, hvis du gerne vil have skiftet dine hjul. Vejrudsigten er en af de bedste metoder, hvorpå du hurtigt kan finde ud af, om du skal bestille tid til hjulskift. På den måde kan du også undgå unødvendig tid på værkstedet, når andre medtrafikanter indser, at det også er tid til et dækskifte. Få et hjulskift og være på forkant med sikkerheden både for dig selv og de øvrige billister.

  Kontakt os i dag og book en tid til hjulskift. Du velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 25 00 eller ved at benytte vores kontaktformular. Vi besvarer alle kundehenvendelser hurtigst muligt.

  Trygt hjulskift efter producent forskrift

  Vi servicere elbiler og hybridbiler

  Hjulskift af alle bilmærker

  Vi har siden 1982 hjulpet vores kunder trygt videre på de danske veje. De mange årserfaring, og hjulskift af alle bilmærker resulterer i, at vi hos RM Autoteknik har taget et aktivt valg, om kun at anvende momentnøgle for det bedste resultat. 

  Vi spænder hjulboltene efter producentens forskrifter med momentnøgle. Dette gør vi, fordi hvis man benytter en trykluft møtrikspænder, som mange andre værksteder gør, vil man desværre enten spænde hjulet for meget eller for lidt. 

  Ved at anvende en momentnøgle kan vi sikre, at hjulet bliver spændt korrekt efter den specificerede moment, der er angivet af fabrikantens forskrifter. Det betyder også, at vi kan skifte dine dæk uanset bilmærket. Vi har erfaringen og ekspertisen til det hele.

  Vi kan opbevar dine dæk - Billigt og nemt

  På vores dækhotel har du muligheden for nemt og bekvemt at få opbevaret alle dine dæk, så de altid er ved hånden.

  Spar på din hyldeplads derhjemme, og lad os stå for opbevaring af dine dæk samt fælge. Gennem alle sæsoner er du garanteret tryg og forsvarlig opbevaring af dine dæk i hjertet af Valby. Er du i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe eller sidder du inde med spørgsmål om vores dækcenter i Valby, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 25 00 eller ved at benytte vores kontaktformular. Vi besvarer alle kundehenvendelser hurtigst muligt.

  Automekaniker i Valby

  Lad os stå for opbevaring af dine dæk og fælge

  PAKKER TIL SERVICEEFTERSYN

  Service på bil tilbydes hos os, i to forskellige servicepakker, der passer til din bils behov uanset bilens mærke og alder. I forbindelse med pakkerne, stempler vi i servicebogen og overholder producentens krav.

  AUTOMESTER OLIESERVICE

  Automester olieservice omhandler olieservice men indeholder derudover også kontrol af motor og motorrum (batteri, olielækage fra motor og gearkasse, multiremme, luftfilter), kontrol af styretøj og undervogn (styrekugler, bærekugler, fjedre, støddæmpere, machetter på drivled, hjulophæng, styretøj, forhjulslejer/baghjulslejer, bærearme, stabilisator og udstødningen), kontrol af bremser (bremseslanger/bremsebelægning for og bag), kontrol af dæk og fælge (dæktryk, dækmønster og buler/skader), kontrol af karosseri (ridser, stenslag og revner i forrude samt smøring af dørhængsler) og andet såsom kontrol af køleeffekt på aircondition, tandremsinterval, koblings funktion samt nulstilling af serviceindikatorer og en kort prøvetur

  Kun 1499,-

   

  AUTOMESTER OLIE OG BREMSESERVICE

  AutoMester olie og bremseservice indeholder det samme som AUTOMESTER OLIESERVICE, med følgende ekstra services: Yderligere service af motor og motorrum (kontrol af generators ladeeffekt og brændstoffilter for lækage samt påfyldning af Bell Add servicerens), bremser (test af bremsefunktion på en bremserullefelt, adskilning, rensning og smøring af bremser samt kontrol af håndbremsefunktion), dæk og fælge Kontrol af reservehjul og lappevæske på begge), og andet såsom kontrol af pollenfilter.

  Kun 2499,-

  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk god service

  Fantastisk god service, yderst anbefalelsesværdigt værksted.
  Alia
  via Facebook

  ★★★★★

  5 stjerner

  God service! Min bil kører som ny! Man kan også låne en bil mens man venter på sin egen.
  Sasha
  via Facebook

  ★★★★★

  Super service

  Hjælpsom, serviceminded, og absolut rimelige priser
  Merethe
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig solid service.

  Super god service, god priser og mekaniker der styre på sit arbejde
  Hakim
  via Google

  ★★★★★

  Altid hurtig og hjælpsom service

  Super god service til ordentlige værkstedspriser 🙂 kan varmt anbefales.
  Robert
  via Google

  ★★★★★

  Rigtig god service på værkstedet

  Super dygtig mekaniker…styr på alt og gode priser
  Niels
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  God kommunikation og fleksibilitet

  Har en gammel Seat og har været forbi RM Autoteknik med den mange gange efterhånden. Der er altid rigtig god kommunikation på SMS med beskrivelse og fotos af de udskiftede og nye dele. Og lånebil er stort set altid til rådighed.
  Christian
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Fair priser og super behandling

  Personlig og imødekommende betjening. Fair priser og der bliver aldrig lavet noget som vi ikke har aftalt inden. Martin på Retortvej laver alt, både på vores spritnye Ford og vores gamle Toyota-kasse. For første gang nogensinde har vi en mekaniker vi stoler 100 % på, og som vi vil være helt trygge ved at give bedste anbefaling.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Udsøgt service

  Inddragelse i hvad der var galt og dermed skulle repareres på bilen ( var selv med helt inde under bilen). Fik ved afhentning af bilen gennemgået ( samtidig med fremvisning af de udskiftede komponenter) hvad der var repareret på bilen. Udsøgt service. Vil klart anbefale værkstedet til andre.
  Hanne
  via Trustpilot

  Lyst til at kigge forbi?

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud