Dit lokale billige dækhotel - Opbevaring af sommer og vinterdæk!

RM Autoteknik tilbyder billigt dækhotel i hjertet af Valby. Vi passer på og har opbevaring af alle typer dæk, herunder vinter-, sommer- og helårsdæk.

Dækhotel med drive-in dækskift

Hos RM Autoteknik tilbyder vi den unikke mulighed for alle vores kunder, at de kan komme ganske uanmeldt og når det passer dig. Vi afmonterer og skifter dine dæk nemt og effektivt, fordi de ikke skal bestilles hos et fjernlager – men derimod ligger sikkert på vores dækhotel. De er derfor altid i nærheden, og du kan komme trygt videre uden besværet med ventetid.

Som din lokale automekaniker og autoværksted i Valby sætter vi en ære og stor dyd, i at du får den bedste oplevelse, som du får lyst til at videre fortælle til din omgangskreds. Du kan derfor altid forvente vores automester, står klar til at hjælpe dig efter netop dit behov.

Vi ønsker du får eksemplarisk oplevelse af komplet gennemsigtighed i alle vores priser. Derfor er vores pris på 449,- inkl. tjek af dæktryk og slidtage er fast, og uden nogle skjulte gebyr eller tillæg. Vi har ingen oprettelsesgebyr eller opsigelsesvarsel, og du kan derfor altid afhente dine dæk på dækhotellet, når det passer dig. Det er en pris, du altid kan forvente, og ikke én krone mere. Prisen inkludere en sæson opbevaring.

Én sæson defineres som sommer- eller vintersæson (max 8. måneders opbevaring).

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Dækskift med og uden tidsbestilling

  Autoriseret mekaniker i Valby

  Vores dækhotel passer på dine dæk - Billigt og nemt

  Tjek ind på vores dækhotel og få opbevaret dine sommer- og vinterdæk. Du slipper for selv at skifte din hjul og du sparer hyldeplads til dæk og fælge. Samtidig kan du være tryg ved, at vi bevarer dine dæk forsvarligt gennem alle sæsoner.

  Er du i tvivl om, hvordan vi kan hjælpe, eller sidder du inde med spørgsmål om vores dækhotel i Valby, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 36 16 25 00 eller ved at benytte vores kontaktformular. Vi besvarer alle kundehenvendelser hurtigst muligt.

  Sikker dækskift og opbevaring - Dækhotel siden 1982

  Vi står klar til at hjælpe dig med dæk og autoservice i Valbys dækhotel. Som din lokale autotekniker, er vi altid klar til at finde de helt rigtige dæk. Uafhængigt af din bil og model, så har vi et stort udvalg af kvalitets Yokohama dæk efter alle ønsker og behov.

  Uanset bilmærke, model og årgang tilbyder vi også autoservice efter producentens forskrifter, så du selvfølgelig bevar din fabriksgaranti. Vi undersøger gerne din bil, når du er i vores værksted i Valby. Her kan vi gennemse bilen for fejl og mangler, som f.eks. kan være vedrørende din aircondition, bremser eller udstødning. Vi kan lave sporing af din bil, skifte bil olie samt andre væsker, og selvfølgelig også alt det andet.

  Automekaniker i Valby

  Yokohama dæk i høj kvalitet

  PAKKER TIL SERVICEEFTERSYN

  Service på bil tilbydes hos os, i to forskellige servicepakker, der passer til din bils behov uanset bilens mærke og alder. I forbindelse med pakkerne, stempler vi i servicebogen og overholder producentens krav.

  AUTOMESTER OLIESERVICE

  Automester olieservice omhandler olieservice men indeholder derudover også kontrol af motor og motorrum (batteri, olielækage fra motor og gearkasse, multiremme, luftfilter), kontrol af styretøj og undervogn (styrekugler, bærekugler, fjedre, støddæmpere, machetter på drivled, hjulophæng, styretøj, forhjulslejer/baghjulslejer, bærearme, stabilisator og udstødningen), kontrol af bremser (bremseslanger/bremsebelægning for og bag), kontrol af dæk og fælge (dæktryk, dækmønster og buler/skader), kontrol af karosseri (ridser, stenslag og revner i forrude samt smøring af dørhængsler) og andet såsom kontrol af køleeffekt på aircondition, tandremsinterval, koblings funktion samt nulstilling af serviceindikatorer og en kort prøvetur

  Kun 1499,-

   

  AUTOMESTER OLIE OG BREMSESERVICE

  AutoMester olie og bremseservice indeholder det samme som AUTOMESTER OLIESERVICE, med følgende ekstra services: Yderligere service af motor og motorrum (kontrol af generators ladeeffekt og brændstoffilter for lækage samt påfyldning af Bell Add servicerens), bremser (test af bremsefunktion på en bremserullefelt, adskilning, rensning og smøring af bremser samt kontrol af håndbremsefunktion), dæk og fælge Kontrol af reservehjul og lappevæske på begge), og andet såsom kontrol af pollenfilter.

  Kun 2499,-

  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk god service

  Fantastisk god service, yderst anbefalelsesværdigt værksted.
  Alia
  via Facebook

  ★★★★★

  5 stjerner

  God service! Min bil kører som ny! Man kan også låne en bil mens man venter på sin egen.
  Sasha
  via Facebook

  ★★★★★

  Super service

  Hjælpsom, serviceminded, og absolut rimelige priser
  Merethe
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig solid service.

  Super god service, god priser og mekaniker der styre på sit arbejde
  Hakim
  via Google

  ★★★★★

  Altid hurtig og hjælpsom service

  Super god service til ordentlige værkstedspriser 🙂 kan varmt anbefales.
  Robert
  via Google

  ★★★★★

  Rigtig god service på værkstedet

  Super dygtig mekaniker…styr på alt og gode priser
  Niels
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  God kommunikation og fleksibilitet

  Har en gammel Seat og har været forbi RM Autoteknik med den mange gange efterhånden. Der er altid rigtig god kommunikation på SMS med beskrivelse og fotos af de udskiftede og nye dele. Og lånebil er stort set altid til rådighed.
  Christian
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Fair priser og super behandling

  Personlig og imødekommende betjening. Fair priser og der bliver aldrig lavet noget som vi ikke har aftalt inden. Martin på Retortvej laver alt, både på vores spritnye Ford og vores gamle Toyota-kasse. For første gang nogensinde har vi en mekaniker vi stoler 100 % på, og som vi vil være helt trygge ved at give bedste anbefaling.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Udsøgt service

  Inddragelse i hvad der var galt og dermed skulle repareres på bilen ( var selv med helt inde under bilen). Fik ved afhentning af bilen gennemgået ( samtidig med fremvisning af de udskiftede komponenter) hvad der var repareret på bilen. Udsøgt service. Vil klart anbefale værkstedet til andre.
  Hanne
  via Trustpilot

  Lyst til at kigge forbi?

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud