Effektiv motorrens

Hos RM tilbyder vi en komplet 360 graders løsning for vores kunder. Det vil sige, at vi tilbyder alle vores kunder muligheden for at opnå en besparelse på brændstoføkonomien samt en forbedret acceleration ved at få foretaget en effektiv motorrens.

Motorrens - Hvorfor er det vigtigt?

Alle biler som er over et år trænger til motorrens for størst effektivitet. Hvis du ønsker, at din bil kører længerer på en liter brændstof, og at den skal forurene mindre, så bør du med fordel få foretaget en motorrens. Det skyldes at alle bilmotorer soder til over tid, og problemet med nyere biler, er de bliver hurtigere sodet til end ældre biler. Afhængig af om din bil er benzin eller diesel, så er de korte køreture som bykørsel ofte en stor grund til at bilens motor, aldrig bliver helt varm.

Bilproducenterne er underlagt de danske og internationale lovkrav til nyere biler, hvilket betyder, motoren på nye biler skal skabe renere udstødningsgasser. Dette resulterer desværre i, at motoren soder mere til indvendigt, og derfor med fordel kan få en effektiv motorrens hos RM Autoteknik. Denne tilsodning medfører, at bilens motor over tid vil begynde at opleve en forringet acceleration, forurene mere og køre mindre pr. liter.

Er du i tvivl, og ønsker at høre mere? Så der du velkommen til at kontakte os via. kontaktformular eller på telefon 36 16 25 00

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Vi passer og plejer på din bil efter forskrifterne

  Professionel autoværksted

  Både til benzin og diesel motorer.

  Når din bil forbrænder diesel eller benzin, bliver det under kørsel efterladt en masse affaldsstoffer i motoren, og forbrændings systemet. Nogle af disse affaldsstoffer, herunder sod, kommer fra blandt andet oliedampene og brændstoffet. Affaldsstofferne sætter sig i motorens indsprøjtning og gør, at der over tid sker en ophobning af disse stoffer, som betyder motoren bliver udsat for slidtage og unødig belastning.

  Dette kan sammenlignes med en kaffemaskine, som ender med at blive stoppet til, hvis du glemmer at afkalke den. Det samme sker med tilstopning for din motor, hvis du ikke giver din bil en motorrens indimellem.

  Motorrens - Det kan betale sig!

  Hos RM Autoteknik tilbyder vi at give din bil en motorrens, så du slipper for at betale for dyre reparationer, som kunne havde været undgået. En motorrens kan derfor på mange måder være fordelagtigt, hvis du ønsker en længere levetid på din bil. 

  En omgang motorrens renser forbrændingskamre, dyser, ventiler, EGR ventil, partikelfilter, katalysator og udstødning. Særligt diesel biler er velkendte for at sode hurtigt til med tiden, men også de nyere benzindrevet biler med direkte indsprøjtning ser vi soder til i motoren.

  Er du i tvivl, og ønsker at høre mere? Så der du velkommen til at kontakte os via. kontaktformular eller på telefon 36 16 25 00

  Motorrens

  Du spare dine penge i længden med motorrens

  Motorrens - Det kan betale sig!

  Fordelene er mange ved en motorrens. Et par stykker af dem har vi allerede berørt, men her er en liste af fordele ved en motorrengøring

  • Bedre brændstoføkonomi
  • Undgå dyre reparationer
  • Mere miljøvenlige udstødningsgasser
  • Bedre acceleration
  • Roligere motorgang
  • Forebygger tilstopning af partikelfilter
  • Renser katalysatoren
  • Forlænger levetiden på din motor

  Nogle spørgsmål?

  Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

   PAKKER TIL SERVICEEFTERSYN

   Service på bil tilbydes hos os, i to forskellige servicepakker, der passer til din bils behov uanset bilens mærke og alder. I forbindelse med pakkerne, stempler vi i servicebogen og overholder producentens krav.

   AUTOMESTER OLIESERVICE

   Automester olieservice omhandler olieservice men indeholder derudover også kontrol af motor og motorrum (batteri, olielækage fra motor og gearkasse, multiremme, luftfilter), kontrol af styretøj og undervogn (styrekugler, bærekugler, fjedre, støddæmpere, machetter på drivled, hjulophæng, styretøj, forhjulslejer/baghjulslejer, bærearme, stabilisator og udstødningen), kontrol af bremser (bremseslanger/bremsebelægning for og bag), kontrol af dæk og fælge (dæktryk, dækmønster og buler/skader), kontrol af karosseri (ridser, stenslag og revner i forrude samt smøring af dørhængsler) og andet såsom kontrol af køleeffekt på aircondition, tandremsinterval, koblings funktion samt nulstilling af serviceindikatorer og en kort prøvetur

   Kun 1499,-

    

   AUTOMESTER OLIE OG BREMSESERVICE

   AutoMester olie og bremseservice indeholder det samme som AUTOMESTER OLIESERVICE, med følgende ekstra services: Yderligere service af motor og motorrum (kontrol af generators ladeeffekt og brændstoffilter for lækage samt påfyldning af Bell Add servicerens), bremser (test af bremsefunktion på en bremserullefelt, adskilning, rensning og smøring af bremser samt kontrol af håndbremsefunktion), dæk og fælge Kontrol af reservehjul og lappevæske på begge), og andet såsom kontrol af pollenfilter.

   Kun 2499,-

   Facebook

   ★★★★★

   Fantastisk god service

   Fantastisk god service, yderst anbefalelsesværdigt værksted.
   Alia
   via Facebook

   ★★★★★

   5 stjerner

   God service! Min bil kører som ny! Man kan også låne en bil mens man venter på sin egen.
   Sasha
   via Facebook

   ★★★★★

   Super service

   Hjælpsom, serviceminded, og absolut rimelige priser
   Merethe
   via Facebook
   Google

   ★★★★★

   Rigtig solid service.

   Super god service, god priser og mekaniker der styre på sit arbejde
   Hakim
   via Google

   ★★★★★

   Altid hurtig og hjælpsom service

   Super god service til ordentlige værkstedspriser 🙂 kan varmt anbefales.
   Robert
   via Google

   ★★★★★

   Rigtig god service på værkstedet

   Super dygtig mekaniker…styr på alt og gode priser
   Niels
   via Google
   Trustpilot

   ★★★★★

   God kommunikation og fleksibilitet

   Har en gammel Seat og har været forbi RM Autoteknik med den mange gange efterhånden. Der er altid rigtig god kommunikation på SMS med beskrivelse og fotos af de udskiftede og nye dele. Og lånebil er stort set altid til rådighed.
   Christian
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Fair priser og super behandling

   Personlig og imødekommende betjening. Fair priser og der bliver aldrig lavet noget som vi ikke har aftalt inden. Martin på Retortvej laver alt, både på vores spritnye Ford og vores gamle Toyota-kasse. For første gang nogensinde har vi en mekaniker vi stoler 100 % på, og som vi vil være helt trygge ved at give bedste anbefaling.
   Mads
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Udsøgt service

   Inddragelse i hvad der var galt og dermed skulle repareres på bilen ( var selv med helt inde under bilen). Fik ved afhentning af bilen gennemgået ( samtidig med fremvisning af de udskiftede komponenter) hvad der var repareret på bilen. Udsøgt service. Vil klart anbefale værkstedet til andre.
   Hanne
   via Trustpilot

   Lyst til at kigge forbi?

   Kontaktinfo

   Indhent et tilbud