Autoværksted i Hvidovre

Dit lokale autoværksted i Hvidovre med super service og høj kvalitet. Din bil er altid i gode hænder, da vores arbejde altid er med højeste koncentration og perfektion

Lokal autoværksted nær Hvidore siden 1982

RM Autoteknik er et professionelt og erfarent autoværksted, der blev etableret i 1982. Vi har igennem snart 40 år, haft et utal af biler til reparation og service. Derfor har vi oplevet lidt af hvert, så der er stort set intet, der kan komme som en overraskelse for os.

Vi oplever ofte at vores kunder vender tilbage til os, når bilen skal på værksted igen. Denne loyalitet betyder selvfølgelig utrolig meget for os og vidner om at vores serviceniveau og kvalitet er af højeste standard.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Vi servicerer alle biler, uanset årgang

  Bevar din fabriksgaranti, og lad os servicere din bil efter alle kunstens regler

  Siden 2003 har man frit kunne vælge sit autoværksted for at kunne bevare sin fabriksgaranti. Din bil behøver derfor ikke, at blive serviceret af forhandleres mærkeværksted. Typisk oplever man, at det både kan være dyrt og tage en masse af din tid, hvis du vælger din bils mærkeværksted.

  Det er derfor du trygt kan vælge RM Autoteknik, som din lokale autoværksted i Hvidovre, Valby og omegn. Vi udfører bilservice, så du fortsat beholder garantien på din bil. Dette gælder selvfølgelig for alle vores ydelser, uanset og der er tale om en reparation, udskiftning af dæk eller noget andet. Vi går ikke ned på kvaliteten, og vi stiller os ikke tilfredse med vores arbejde, før du er helt tilfreds.

  Automekaniker

  Din bil får kun den bedste service og markedets bedste reservedele af højeste kvalitet hos RM Autoteknik.

  Aircondition service

  Din bil får det bedste indeklima med vores airconditionsystem servicere. Nyd bilturen året rundt

  Køb nye dæk

  Din bil får markedet bedste dæktyper. Når kun det bedste er godt nok – Vi har fokus på holdbarhed, kvalitet og design.

  Professionel service

  Når du møder op på vores autoværksted, kan du forvente at blive mødt af et professionelt forløb der oser af erfaring. Du vil allerede fra starten af forløbet kunne mærke at vi tager tingene seriøst og yder den højeste kvalitet. 

  Dette ses blandt andet ved, at vi har det bedste udstyr på markedet, kombineret med nogle dygtige og erfarne medarbejdere. De besidder alle de rigtige kompetencer, der skal til for, at vi kan servicere og reparere din bil uanset type og mærke.

  Tre års garanti

  Som en ekstra service tilbyder vi 3 års garanti på alle nye reservedele. Derudover får du 5% rabat på alle fremtidige køb, når du vender tilbage til os igen. Derfor kan du altid føle dig tryg og sikker, når du sender din bil på værksted hos os. Samtidig kan du også spare penge, mens du får en service i højeste klasse. Det ser vi som en win-win situation, der gavner alle parter.

  Den bedste behandling til din bil

  Vi sætter en ære i vores arbejde og går altid efter at aflevere det bedste resultat til vores kunder. Står du derfor og mangler et professionelt og dygtigt autoværksted i Hvidovre, er du altid velkommen til at kontakte os.

  Hvis du har nogle spørgsmål til vores services, eller ønsker det bedste tilbud? Så kontakt vores automekaniker i Hvidovre. Ring til os på 36 16 25 00 eller send en besked i kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  Certificeret autoværksted i Hvidovre

  RM Autoteknik er et certificeret autoværksted i Hvidovre. Du kan med sikkerhed stole på, at vi dermed er godkendt til at kunne udføre serviceeftersyn og bilreparation af alle bilmærker.

  Ligeledes er vi medlemskab af AutoMester netværket. I det korte træk betyder det blandt andet, at du er garanteret for at bevare din bils fabriksgaranti. Det gælder uanset hvor du har købt din nye bil.

  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk god service

  Fantastisk god service, yderst anbefalelsesværdigt værksted.
  Alia
  via Facebook

  ★★★★★

  5 stjerner

  God service! Min bil kører som ny! Man kan også låne en bil mens man venter på sin egen.
  Sasha
  via Facebook

  ★★★★★

  Super service

  Hjælpsom, serviceminded, og absolut rimelige priser
  Merethe
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig solid service.

  Super god service, god priser og mekaniker der styre på sit arbejde
  Hakim
  via Google

  ★★★★★

  Altid hurtig og hjælpsom service

  Super god service til ordentlige værkstedspriser 🙂 kan varmt anbefales.
  Robert
  via Google

  ★★★★★

  Rigtig god service på værkstedet

  Super dygtig mekaniker…styr på alt og gode priser
  Niels
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  God kommunikation og fleksibilitet

  Har en gammel Seat og har været forbi RM Autoteknik med den mange gange efterhånden. Der er altid rigtig god kommunikation på SMS med beskrivelse og fotos af de udskiftede og nye dele. Og lånebil er stort set altid til rådighed.
  Christian
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Fair priser og super behandling

  Personlig og imødekommende betjening. Fair priser og der bliver aldrig lavet noget som vi ikke har aftalt inden. Martin på Retortvej laver alt, både på vores spritnye Ford og vores gamle Toyota-kasse. For første gang nogensinde har vi en mekaniker vi stoler 100 % på, og som vi vil være helt trygge ved at give bedste anbefaling.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Udsøgt service

  Inddragelse i hvad der var galt og dermed skulle repareres på bilen ( var selv med helt inde under bilen). Fik ved afhentning af bilen gennemgået ( samtidig med fremvisning af de udskiftede komponenter) hvad der var repareret på bilen. Udsøgt service. Vil klart anbefale værkstedet til andre.
  Hanne
  via Trustpilot

  Lyst til at kigge forbi?

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud