Bilreparation

Vi er Valbys lokale autoservice værksted siden 1981. Hos os får du altid kvalificeret reparation af alle typer biler lige fra helt nye el- og hybridbiler til ældre diesel eller benzin motorer. Book en tid i dag og få et godt tilbud på bilreparationen!

Med bilreparation fra RM Autoteknik i Valby er du snart godt kørende igen

Vil bilen ikke starte?, laver motoren lyde som den ikke plejer? 
Der kan være mange årsager til, at din bil trænger til reparation. Uanset hvad er det aldrig sjovt at stå med en defekt bil. For de fleste er en bilreparation, en udgift man ikke regner med. Mange tænker, at det er en del af en bilservice. Det er derfor vi hos RM Autoteknik altid gør, hvad vi kan for at lindre smerten hos vores kunder.
 
Først og fremmest udfører vi en ordentlig og grundig reparation af din bil, så din bil kan køre i lang tid uden problemer. Vi ved godt, at specielt ældre biler går i stykker oftere end nye biler. Vi anbefaler derfor, at du altid overholder bilens service, lige fra starten af.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Hurtig og effektiv reparation af bil

  Ud over at din bilreparation bliver udført ordentligt, så bliver det ligeledes udført hurtigt og effektivt. Vi har mere end 40 års erfaring i branchen, og kender derfor til alle tænkelige problemer, din bil kan have. Skulle det ske, at bilreparationen tager mere end en dag, tilbyder vi også lånebil, så du blandt andet kan komme frem på arbejde.
   
  Vi går meget op i, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde, og vi mener, at kommunikation er nøglen til netop dette. Skulle vi opdage en uforudset fejl på bilen, kan du være sikker på, at vi snakker med dig før vi laver noget på din bil. 
   
  Ring ind til os på 36 16 35 00, så tager vi en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at blive godt kørende igen.

  Rød lampe i instrumentbrættet, hvad gør jeg?

  Som tidligere nævnt, kan der være mange årsager til, at bilen skal på værksted. Der er nogle generelle faresignaler du, som bilejer, skal være opmærksom på. Først og fremmest skal du være opmærksom på advarselslamperne i bilens instrumentbræt. 

  Hvis din bil viser en rød advarselslampe og du er i tvivl om hvorfor, bør du altid holde ind til siden. Du kan læse i bilens instruktionsbog hvad den specifikke lampe betyder. Er der en gul lampe som lyser, betyder det ofte, at du har et problem med bilen, som du bør få undersøgt på et værksted. Dog kan du som regel godt køre lidt endnu uden, at det skader din bil. Grønne og blå lamper er harmløse, da de blot giver information til dig, som fører af bilen. Har du enten en rød eller gul advarselslampe, som lyser? Er du i tvivl om hvad du skal gøre for at passe bedst muligt på dig selv og din bil? Tøv ikke med at ringe til os. Vi tager alle henvendelser alvorligt og yder altid vores kunder kompetent og ærlig rådgivning.

  Bilreparation priser

  Står du med en bil som trænger til en reparation, er vi det helt rigtige værksted for dig. Vi har med over 40 års erfaring i branchen helt sikkert stødt på et problem magen til dit. Vores mekanikere er dygtige og specialiserede i at udføre alle typer bilreparationer. Vi er et certificeret automester værksted hvilket blandt andet er din sikkerhed for bevaring af fabriksgarantien på din nye bil. Skal du have udskiftet reservedele på bilen, giver vi 3 års garanti og 5% i rabat. Som tidligere nævnt stiller vi en lånebil til rådighed som du kan bruge indtil din bil er 100% på toppen igen. Du kan desuden altid ringe til os og få en kompetent og ærlig rådgivning vedrørende din bil. Vi giver også gerne en kop kaffe hvis du kigger forbi værkstedet i Valby.  

  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk god service

  Fantastisk god service, yderst anbefalelsesværdigt værksted.
  Alia
  via Facebook

  ★★★★★

  5 stjerner

  God service! Min bil kører som ny! Man kan også låne en bil mens man venter på sin egen.
  Sasha
  via Facebook

  ★★★★★

  Super service

  Hjælpsom, serviceminded, og absolut rimelige priser
  Merethe
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig solid service.

  Super god service, god priser og mekaniker der styre på sit arbejde
  Hakim
  via Google

  ★★★★★

  Altid hurtig og hjælpsom service

  Super god service til ordentlige værkstedspriser 🙂 kan varmt anbefales.
  Robert
  via Google

  ★★★★★

  Rigtig god service på værkstedet

  Super dygtig mekaniker…styr på alt og gode priser
  Niels
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  God kommunikation og fleksibilitet

  Har en gammel Seat og har været forbi RM Autoteknik med den mange gange efterhånden. Der er altid rigtig god kommunikation på SMS med beskrivelse og fotos af de udskiftede og nye dele. Og lånebil er stort set altid til rådighed.
  Christian
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Fair priser og super behandling

  Personlig og imødekommende betjening. Fair priser og der bliver aldrig lavet noget som vi ikke har aftalt inden. Martin på Retortvej laver alt, både på vores spritnye Ford og vores gamle Toyota-kasse. For første gang nogensinde har vi en mekaniker vi stoler 100 % på, og som vi vil være helt trygge ved at give bedste anbefaling.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Udsøgt service

  Inddragelse i hvad der var galt og dermed skulle repareres på bilen ( var selv med helt inde under bilen). Fik ved afhentning af bilen gennemgået ( samtidig med fremvisning af de udskiftede komponenter) hvad der var repareret på bilen. Udsøgt service. Vil klart anbefale værkstedet til andre.
  Hanne
  via Trustpilot

  Lyst til at kigge forbi?

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud