Bilsyn i Valby – Forebyg dyre skader

RM Autoteknik tilbyder en række kvalificerede ydelser til både private- og erhvervskunder. Vi er kvalificeret og godkendte til at udføre serviceeftersyn og reparation af alle bilmærker. Vi er medlem af AutoMester netværket, hvilket blandt andet betyder, at du bevarer din bils fabriksgaranti, uanset hvor du har købt din nye bil.

Pleje og vedligeholdelse – Løbende syning af din bil

Professionel syning af din bil på bil indebærer blandt andet kontrol, smøring, justering og eventuelt udskiftning af de vitale dele i bilen. Her på siden kan du få et overblik over, hvad du kan forvente af et bilsyn fra vores værksted i Valby. Hvis du har nogle spørgsmål, kan du altid kontakte os på +45 36 16 25 00 eller skrive til os i kontaktformularen, hvor vi svarer så hurtigt, vi kan.

Den bedste måde at forebygge skader på bilen er ved at sørge for regelmæssig pleje og bil-eftersyn. Det er i service­eftersynet, det f.eks. opdages, at bremserne er slidte, at et tilstoppet pollenfilter forhindrer effektiv ventilation i bilen eller at klimaanlægget skal serviceres. Regelmæssige serviceeftersyn på bilen, kan desuden være et godt salgsargument, hvis bilen en dag skal sælges.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kunden er altid i centrum, her hos os

  Syning af din bil betyder højere driftssikkerhed

  Et eftersyn af din bil handler grundlæggende om vedligeholdelse, hvor din bils driftssikkerhed bliver kontrolleret. Vi smører, reparerer og udskifter defekte dele og sikrer, at bilen kører godt og sikkert. starter, bremser og drejer, som den skal. Et bilsyn på vores værksted i Valby er med andre ord et kontrolbesøg, hvor vi tjekker hele bilens funktionsdygtighed, så du opfylder alle servicekrav og ikke er til fare for dig selv eller dine medtrafikanter.

  Det er vigtigt, at kvaliteten af serviceeftersyn er i top og udføres i tråd med lovens anvisninger samt forskrifter fra bilfabrikanten. Hos RM Autoteknik får du professionel og autoriseret service med stempel, så du kan bevare fabriksgarantien på din bil.

  Hvornår bør jeg få bil-eftersyn?

  Du bør få din bil til eftersyn en gang om året eller hvert andet år, eller for hver gang du har tilbagelagt mellem 10.000 og 30.000 km. Hyppigheden for syning af din bil, såvel som omfang og type af service, varierer alt efter bilproducents krav, bilens type og dit kørselsmønster.

  • Top-professional reparation fra start til slut
  • Kvalificeret og godkendte serviceeftersyn af alle bilmærker
  • 3 års garanti på alle nye reservedele, som vi sætter i bilen.
  • 5% rabat ved hvert køb, som automatisk fratrækkes din næste regning

  Pleje og vedligeholdelse

  PAKKER TIL SERVICEEFTERSYN

  Service på bil tilbydes hos os, i to forskellige servicepakker, der passer til din bils behov uanset bilens mærke og alder. I forbindelse med pakkerne, stempler vi i servicebogen og overholder producentens krav.

  AUTOMESTER OLIESERVICE

  Automester olieservice omhandler olieservice men indeholder derudover også kontrol af motor og motorrum (batteri, olielækage fra motor og gearkasse, multiremme, luftfilter), kontrol af styretøj og undervogn (styrekugler, bærekugler, fjedre, støddæmpere, machetter på drivled, hjulophæng, styretøj, forhjulslejer/baghjulslejer, bærearme, stabilisator og udstødningen), kontrol af bremser (bremseslanger/bremsebelægning for og bag), kontrol af dæk og fælge (dæktryk, dækmønster og buler/skader), kontrol af karosseri (ridser, stenslag og revner i forrude samt smøring af dørhængsler) og andet såsom kontrol af køleeffekt på aircondition, tandremsinterval, koblings funktion samt nulstilling af serviceindikatorer og en kort prøvetur

  Kun 1149,-

   

  AUTOMESTER OLIE OG BREMSESERVICE

  AutoMester olie og bremseservice indeholder det samme som AUTOMESTER OLIESERVICE, med følgende ekstra services: Yderligere service af motor og motorrum (kontrol af generators ladeeffekt og brændstoffilter for lækage samt påfyldning af Bell Add servicerens), bremser (test af bremsefunktion på en bremserullefelt, adskilning, rensning og smøring af bremser samt kontrol af håndbremsefunktion), dæk og fælge Kontrol af reservehjul og lappevæske på begge), og andet såsom kontrol af pollenfilter.

  Kun 2149,-

  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk god service

  Fantastisk god service, yderst anbefalelsesværdigt værksted.
  Alia
  via Facebook

  ★★★★★

  5 stjerner

  God service! Min bil kører som ny! Man kan også låne en bil mens man venter på sin egen.
  Sasha
  via Facebook

  ★★★★★

  Super service

  Hjælpsom, serviceminded, og absolut rimelige priser
  Merethe
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig solid service.

  Super god service, god priser og mekaniker der styre på sit arbejde
  Hakim
  via Google

  ★★★★★

  Altid hurtig og hjælpsom service

  Super god service til ordentlige værkstedspriser 🙂 kan varmt anbefales.
  Robert
  via Google

  ★★★★★

  Rigtig god service på værkstedet

  Super dygtig mekaniker…styr på alt og gode priser
  Niels
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  God kommunikation og fleksibilitet

  Har en gammel Seat og har været forbi RM Autoteknik med den mange gange efterhånden. Der er altid rigtig god kommunikation på SMS med beskrivelse og fotos af de udskiftede og nye dele. Og lånebil er stort set altid til rådighed.
  Christian
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Det er med helt ro i maven

  Det er med helt ro i maven, at jeg efterlader min bil på værkstedet. Fuld tillid og orden i sagerne. Det kan ikke gøres bedre!
  Fornavn
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Udsøgt service

  Inddragelse i hvad der var galt og dermed skulle repareres på bilen ( var selv med helt inde under bilen). Fik ved afhentning af bilen gennemgået ( samtidig med fremvisning af de udskiftede komponenter) hvad der var repareret på bilen. Udsøgt service. Vil klart anbefale værkstedet til andre.
  Fornavn
  via Trustpilot

  Lyst til at kigge forbi?

  Kontaktinfo