Bilsyn i Valby - Din lokale autoreparatør

RM Autoteknik er din lokale autoreparatør, som tilbyder kvalificeret løsninger til både private- og erhvervskunder. Vi er kvalificeret og godkendte til at udføre serviceeftersyn og reparationer af alle bilmærker, og samtidig beholde din fabriksgaranti. Vi er medlem af AutoMester netværket, hvilket betyder vi kan fremskaffe branchens bedste reserve dele og du kan beholde din fabriksgaranti fra forhandleren.

Branchens bedste vedligeholdelse af din bil - Bilsyn

Hos RM Autoteknik udfører vi exceptionel og professionel bilsyn. Vi sætter en ære og dyd, i at du får den bedste service, og derfor indebærer vores bilsyn bl.a. smøring, kontrol, justering og hvis det er nødvendigt også udskiftning af vitale dele af bilen. Vi forsøger altid i samråd med dig at finde frem til den perfekte løsning efter netop dit behov. Vores automekaniker står altid klar til enhver udfordring, så du kan læne dig tilbage og lade os udføre arbejdet.

Vi har siden 1982 serviceret, vedligeholdt og plejet danskernes bil med et smil. Vi har opbygget en masse erfaring gennem årene, hvilket betyder vores kompetencer er helt opdateret på de seneste metoder og teknikker til, at kunne klare alle udfordringer. Vi ved hvad der fungerer, og den bedste måde at forebygge skader på din bil, er ved regelmæssige pleje og bileftersyn.

Længere nede her på siden kan du få et overblik over, hvad du kan forvente af et bilsyn fra vores lokale autoværksted i Valby. Vi besvarer alle henvendelser, og skulle du have spørgsmål, så kan du altid kontakte os på 36 16 25 00 eller ved at benytte kontaktformularen, hvor vi forsøger at besvar alle kundehenvendelser, så hurtigt vi kan.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  360 graders bilsyn af din bil

  Beskyt din bil med Rustbeskyttelse

  Bilsyn betyder højere driftssikkerhed

  RM Autoteknik er til dig, som ønsker at være godt kørende. Ved et eftersyn af din bil, sikrer vi at dit køretøj grundlæggende vedligeholdes efter alle gældende færdselslove og regler.

  Vi sørger for 360 graders tjek af bilen, så du efter et bilsyn på vores værksted i Valby, til slut står tilbage med en fuld fungerende bil, som opfylder alle servicekrav, og du derfor ikke er til fare for dig selv eller for andre i trafikken. Vi smører, reparerer og udskifter dele som er defekte for det bedste resultat. Vi sørger altså for en komplet løsning efter netop dit behov, så du oplever en bil, som kører godt og sikkert.

  Hvornår bør jeg få et bilsyn?

  Grundlæggende kommer det an på dit kørselsmønster, bilens type og afhængig af din bilproducent, så kan kravene variere vidt. Vi anbefaler minimum at få din bil til bileftersyn hvert år, eller hver gang du har kørt mellem 10.000 km til 30.000 km.

  Hos RM Autoteknik sørger vi for, du får den helt rette bileftersyn. Du kan altid forvente følgende fra os:

  • Professionel bilpleje og reparationer fra start til slut
  • Kvalificeret og godkendt serviceeftersyn af alle bilmærker
  • Minimum 3 års garanti på alle reservedele, som vi monterer på bilen 
  • Loyalitetsrabat – Du får 5% rabat ved hvert køb, som automatisk bliver fratrukket din næste regning. 

  Er du i tvivl om vi kan hjælpe dig? Så kan du altid kontakte os på 36 16 25 00 eller ved at skrive til vores mail info@rmautoteknik.dk, hvor vi forsøger at besvare alle kundehenvendelser, så hurtigt som muligt.

  Autoriseret bilsyn

  "Vi vil dig kun det bedste"

  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk god service

  Fantastisk god service, yderst anbefalelsesværdigt værksted.
  Alia
  via Facebook

  ★★★★★

  5 stjerner

  God service! Min bil kører som ny! Man kan også låne en bil mens man venter på sin egen.
  Sasha
  via Facebook

  ★★★★★

  Super service

  Hjælpsom, serviceminded, og absolut rimelige priser
  Merethe
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig solid service.

  Super god service, god priser og mekaniker der styre på sit arbejde
  Hakim
  via Google

  ★★★★★

  Altid hurtig og hjælpsom service

  Super god service til ordentlige værkstedspriser 🙂 kan varmt anbefales.
  Robert
  via Google

  ★★★★★

  Rigtig god service på værkstedet

  Super dygtig mekaniker…styr på alt og gode priser
  Niels
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  God kommunikation og fleksibilitet

  Har en gammel Seat og har været forbi RM Autoteknik med den mange gange efterhånden. Der er altid rigtig god kommunikation på SMS med beskrivelse og fotos af de udskiftede og nye dele. Og lånebil er stort set altid til rådighed.
  Christian
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Fair priser og super behandling

  Personlig og imødekommende betjening. Fair priser og der bliver aldrig lavet noget som vi ikke har aftalt inden. Martin på Retortvej laver alt, både på vores spritnye Ford og vores gamle Toyota-kasse. For første gang nogensinde har vi en mekaniker vi stoler 100 % på, og som vi vil være helt trygge ved at give bedste anbefaling.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Udsøgt service

  Inddragelse i hvad der var galt og dermed skulle repareres på bilen ( var selv med helt inde under bilen). Fik ved afhentning af bilen gennemgået ( samtidig med fremvisning af de udskiftede komponenter) hvad der var repareret på bilen. Udsøgt service. Vil klart anbefale værkstedet til andre.
  Hanne
  via Trustpilot

  Lyst til at kigge forbi?

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud