Profil

RM Autoteknik tilbyder en række kvalificerede ydelser til både private- og erhvervskunder. Vi er kvalificeret og godkendte til at udføre serviceeftersyn og reparation af alle bilmærker. Vi er medlem af AutoMester netværket, hvilket blandt andet betyder, at du bevarer din bils fabriksgaranti, uanset hvor du har købt din nye bil. Det er vores profil

Pleje og vedligeholdelse – Løbende syning af din bil

Dit lokale AutoMester-værksted i Valby i Storkøbenhavn går langt for vores kunder. Fra det øjeblik du kommer ind på vores autoværksted, og til du igen er flot kørende på vej ud i verden – vi hjælper dig hele vejen! Det er nemlig vores mål at skabe flere glade bilister på det danske vejnet.

Dit AutoMester-værksted er naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos AutoMester.

Her på værkstedet har vi en stab af kompetente medarbejdere, som står på spring for at hjælpe dig hele vejen. Vi er nemlig løbende under uddannelse, så vi hele tiden er opdaterede omkring udviklingen – og så vi dermed bliver endnu bedre til vores arbejde. Det er samme profil vi har haft siden begyndelsen.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Kunden er altid i centrum, her hos os

  Nye dæk

  Bedre service – Gladere bilister

  RM autoteknik tilbyder en række kvalificerede ydelser til både private- og erhvervskunder. Vi er kvalificeret og godkendte til at udføre serviceeftersyn og reparation af alle bilmærker. Alle typer biler, uanset mærke, model, størrelse eller årgang, serviceres og repareres professionelt og effektivt. Vi er medlem af AutoMester netværket hvilket blandt andet betyder at du bevarer du din bils fabriksgaranti, uanset hvor du har købt din nye bil.

  Så kig ind til os og find ud af, hvor meget AutoMester rent faktisk kan gøre for dig og din bil!

  Din lokale automester & autoværksted  i Valby – vi holder dig kørende.
  Lyder det som et værksted for dig, kan du også blive med af vores fordelskub.

  Automekaniker i Valby – Din passionerede mekaniker

  At være automekaniker er selvfølgelig ensbetydende med at være bilelsker. Derfor kan du her hos RM Autoteknik altid forvente, at vi behandler dig og din bil med den største respekt og ansvarlighed. For i os får du også en troværdig automekaniker, der har mange års erfaring. Siden 1982 har vi nemlig budt vores kunder velkomne i vores værksted i Valby – og det fortsætter vi med!

  Professional service fra start til slut

  Hos RM autoteknik er det kun automesteren der arbejder med bilerne. Det garanterer en gennemsigtighed og kvalitet fra start til slut. Arbejdet udføres med ansvarlighed og det giver en tryghed hos kunderne. Den loyale kundekreds som RM autoteknik har bygget op siden 1982 i Valby, vidner netop om autoværksteds integritet og servicekvalitet. Det er vores Profil.

  Sikre hænder på rattet

  Som automekanikere servicerer og reparerer vi alle biler, og vi sørger hele tiden for at være uddannede og have fingeren på pulsen, når det handler om de nyeste bilmodeller. Ved både at være erfarne og opdaterede, arbejder vi problemfrit på alle slags biler på værkstedet – uanset hvor gammel eller ny model det er. Vi bruger kun reservedele og udstyr af højeste kvalitet, men samtidigt kan du altid forvente konkurrencedygtige priser hos os. Og med en sikker hånd på rattet og en fod på speederen, er vi både grundige og effektive, så du ikke behøver at mangle din bil i unødvendigt lang tid. Sådan giver vi vores skarpe profil videre til dig!

  Autoriseret mekaniker i Valby

  Pleje og vedligeholdelse

  PAKKER TIL SERVICEEFTERSYN

  Service på bil tilbydes hos os, i to forskellige servicepakker, der passer til din bils behov uanset bilens mærke og alder. I forbindelse med pakkerne, stempler vi i servicebogen og overholder producentens krav.

  AUTOMESTER OLIESERVICE

  Automester olieservice omhandler olieservice men indeholder derudover også kontrol af motor og motorrum (batteri, olielækage fra motor og gearkasse, multiremme, luftfilter), kontrol af styretøj og undervogn (styrekugler, bærekugler, fjedre, støddæmpere, machetter på drivled, hjulophæng, styretøj, forhjulslejer/baghjulslejer, bærearme, stabilisator og udstødningen), kontrol af bremser (bremseslanger/bremsebelægning for og bag), kontrol af dæk og fælge (dæktryk, dækmønster og buler/skader), kontrol af karosseri (ridser, stenslag og revner i forrude samt smøring af dørhængsler) og andet såsom kontrol af køleeffekt på aircondition, tandremsinterval, koblings funktion samt nulstilling af serviceindikatorer og en kort prøvetur

  Kun 1499,-

   

  AUTOMESTER OLIE OG BREMSESERVICE

  AutoMester olie og bremseservice indeholder det samme som AUTOMESTER OLIESERVICE, med følgende ekstra services: Yderligere service af motor og motorrum (kontrol af generators ladeeffekt og brændstoffilter for lækage samt påfyldning af Bell Add servicerens), bremser (test af bremsefunktion på en bremserullefelt, adskilning, rensning og smøring af bremser samt kontrol af håndbremsefunktion), dæk og fælge Kontrol af reservehjul og lappevæske på begge), og andet såsom kontrol af pollenfilter.

  Kun 2499,-

  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk god service

  Fantastisk god service, yderst anbefalelsesværdigt værksted.
  Alia
  via Facebook

  ★★★★★

  5 stjerner

  God service! Min bil kører som ny! Man kan også låne en bil mens man venter på sin egen.
  Sasha
  via Facebook

  ★★★★★

  Super service

  Hjælpsom, serviceminded, og absolut rimelige priser
  Merethe
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig solid service.

  Super god service, god priser og mekaniker der styre på sit arbejde
  Hakim
  via Google

  ★★★★★

  Altid hurtig og hjælpsom service

  Super god service til ordentlige værkstedspriser 🙂 kan varmt anbefales.
  Robert
  via Google

  ★★★★★

  Rigtig god service på værkstedet

  Super dygtig mekaniker…styr på alt og gode priser
  Niels
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  God kommunikation og fleksibilitet

  Har en gammel Seat og har været forbi RM Autoteknik med den mange gange efterhånden. Der er altid rigtig god kommunikation på SMS med beskrivelse og fotos af de udskiftede og nye dele. Og lånebil er stort set altid til rådighed.
  Christian
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Fair priser og super behandling

  Personlig og imødekommende betjening. Fair priser og der bliver aldrig lavet noget som vi ikke har aftalt inden. Martin på Retortvej laver alt, både på vores spritnye Ford og vores gamle Toyota-kasse. For første gang nogensinde har vi en mekaniker vi stoler 100 % på, og som vi vil være helt trygge ved at give bedste anbefaling.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Udsøgt service

  Inddragelse i hvad der var galt og dermed skulle repareres på bilen ( var selv med helt inde under bilen). Fik ved afhentning af bilen gennemgået ( samtidig med fremvisning af de udskiftede komponenter) hvad der var repareret på bilen. Udsøgt service. Vil klart anbefale værkstedet til andre.
  Hanne
  via Trustpilot

  Lyst til at kigge forbi?

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud