Bilservice

Er det ved at være tid til at tage dig godt af din bil? Hos RM Autoteknik yder vi professionel bilservice på alle typer af biler

Bilservice hvor ofte?

Hvor ofte din bil behøver et serviceeftersyn afhænger af bilen, og af hvordan du bruger den. Bilproducenterne stiller specifikke servicekrav til dig som bilejer, som du skal overholde for at kunne beholde garantien på din bil. Det kan være en god idé at fortsætte med at servicere din bil, selv efter garantien er udløbet. Dette skyldes, at bilservice har til formål at pleje bilen og ved at fortsætte med at servicere din bil, forlænger du derved dens levetid. Skulle du ønske at sælge din bil senere, er det også en faktor som både private købere og forhandlere vægter højt.

Det mest almindelige kilometerinterval ligger imellem 10.000 og 30.000 km. Nogle bilejere kører slet ikke så langt i bilen. For dem kan det være en god idé at servicerer bilen hvert andet år i stedet for efter antal kørte kilometer.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Tjek selv om bilen skal til service

  Hvis du er i tvivl, om hvornår din bil skal serviceres, er der flere måder, du kan tjekke det på. De fleste biler viser en nedtælling i instrumentbrættet, hvor du kan følge med i hvor mange kilometer, der er til dit næste syn. Hvis du har købt din bil brugt, kan du også tjekke servicebogen, som typisk ligger sammen med manualen i handskerummet.
   
  Vi kan også vurdere din bils tilstand. Ofte er det nemmest at vurdere din bil ved at se på den, og vi anbefaler derfor at du booker en tid på vores hjemmeside. Har du generelle spørgsmål, eller er du i tvivl omkring service tilbyder vi kompetent og ærlig rådgivning på 36 16 25 00

  PAKKER TIL SERVICEEFTERSYN

  Service på bil tilbydes hos os, i to forskellige servicepakker, der passer til din bils behov uanset bilens mærke og alder. I forbindelse med pakkerne, stempler vi i servicebogen og overholder producentens krav.

  AUTOMESTER OLIESERVICE

  Automester olieservice omhandler olieservice men indeholder derudover også kontrol af motor og motorrum (batteri, olielækage fra motor og gearkasse, multiremme, luftfilter), kontrol af styretøj og undervogn (styrekugler, bærekugler, fjedre, støddæmpere, machetter på drivled, hjulophæng, styretøj, forhjulslejer/baghjulslejer, bærearme, stabilisator og udstødningen), kontrol af bremser (bremseslanger/bremsebelægning for og bag), kontrol af dæk og fælge (dæktryk, dækmønster og buler/skader), kontrol af karosseri (ridser, stenslag og revner i forrude samt smøring af dørhængsler) og andet såsom kontrol af køleeffekt på aircondition, tandremsinterval, koblings funktion samt nulstilling af serviceindikatorer og en kort prøvetur

  Kun 1499,-

   

  AUTOMESTER OLIE OG BREMSESERVICE

  AutoMester olie og bremseservice indeholder det samme som AUTOMESTER OLIESERVICE, med følgende ekstra services: Yderligere service af motor og motorrum (kontrol af generators ladeeffekt og brændstoffilter for lækage samt påfyldning af Bell Add servicerens), bremser (test af bremsefunktion på en bremserullefelt, adskilning, rensning og smøring af bremser samt kontrol af håndbremsefunktion), dæk og fælge Kontrol af reservehjul og lappevæske på begge), og andet såsom kontrol af pollenfilter.

  Kun 2499,-

  Forskellen på bilservice og syn af bil

  Mange forveksler periodisk syn af bil med service af bil. For mange, specielt nyere billister, kan det være en forvirrende verden med kasko, ansvar, syn, service mm. Helt enkelt består periodisk syn af bilen af to dele: en kontrol af bilens sikkerhed, hvor blandt andet bremser, dæk, reflekser, styreapparat og lygter bliver kontrolleret.  Den anden del er en kontrol af bilens miljømæssige forhold hvor kulilte- røg og støj vurderes.

  Hvorfor vælge RM autoteknik når du skal have bilservice i Valby?

  Vi er medlem af et landsdækkende mekaniker netværk, hvilket sikrer dig en lang række fordele, herunder blandt andet hurtigere levering af reservedele og hjælp til forsikringsskader. Med over 40 år i branchen kan vi tilbyde dig en kompetent og grunding bilservice hvor der ikke mangler noget. Desuden kan vi give dig et bilservice tilbud til konkurrencedygtige priser. Du kan trygt aflevere din bil i vores hænder, da alle vores mekanikere er certificerede fagmænd. 
   
  Du behøver ikke kun at tage vores ord for gode. Læs i stedet vores tilfredse kunders anmeldelser herunder
  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk god service

  Fantastisk god service, yderst anbefalelsesværdigt værksted.
  Alia
  via Facebook

  ★★★★★

  5 stjerner

  God service! Min bil kører som ny! Man kan også låne en bil mens man venter på sin egen.
  Sasha
  via Facebook

  ★★★★★

  Super service

  Hjælpsom, serviceminded, og absolut rimelige priser
  Merethe
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig solid service.

  Super god service, god priser og mekaniker der styre på sit arbejde
  Hakim
  via Google

  ★★★★★

  Altid hurtig og hjælpsom service

  Super god service til ordentlige værkstedspriser 🙂 kan varmt anbefales.
  Robert
  via Google

  ★★★★★

  Rigtig god service på værkstedet

  Super dygtig mekaniker…styr på alt og gode priser
  Niels
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  God kommunikation og fleksibilitet

  Har en gammel Seat og har været forbi RM Autoteknik med den mange gange efterhånden. Der er altid rigtig god kommunikation på SMS med beskrivelse og fotos af de udskiftede og nye dele. Og lånebil er stort set altid til rådighed.
  Christian
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Fair priser og super behandling

  Personlig og imødekommende betjening. Fair priser og der bliver aldrig lavet noget som vi ikke har aftalt inden. Martin på Retortvej laver alt, både på vores spritnye Ford og vores gamle Toyota-kasse. For første gang nogensinde har vi en mekaniker vi stoler 100 % på, og som vi vil være helt trygge ved at give bedste anbefaling.
  Mads
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Udsøgt service

  Inddragelse i hvad der var galt og dermed skulle repareres på bilen ( var selv med helt inde under bilen). Fik ved afhentning af bilen gennemgået ( samtidig med fremvisning af de udskiftede komponenter) hvad der var repareret på bilen. Udsøgt service. Vil klart anbefale værkstedet til andre.
  Hanne
  via Trustpilot

  Lyst til at kigge forbi?

  Kontaktinfo

  Indhent et tilbud