Hjulskift

RM Autoteknik tilbyder en række kvalificerede ydelser til både private- og erhvervskunder. Vi er kvalificeret og godkendte til at udføre serviceeftersyn og reparation af alle bilmærker. Vi er medlem af AutoMester netværket, hvilket blandt andet betyder, at du bevarer din bils fabriksgaranti, uanset hvor du har købt din nye bil.

Hvornår skal man skifte til vinterdæk?

Det kan være svært at vurdere, hvornår det er tid til at skifte til vinterdæk. En god tommelfingerregel er, at du skal skifte, når du stiller uret om til vintertid, eller når temperaturen falder til under 7 grader. På den måde forbedrer du sikkerheden for dig selv og dine medtrafikanter.

Du kan med fordel holde øje med vejrudsigten. Ser du, at der venter kulde, er det en god idé at bestille tid til hjulskifte, så du undgår kø på værkstedet, når alle andre indser, at det er tid til at skifte til vinterdæk.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Hjulskift

  Hvorfor skifte til vinterdæk?

  • Kolde temperaturer, nattefrost og snefald.
  • Vinteren byder på et udfordrende føre for bilister, og det stiller krav til dækkene på din bil.
  • Kører du bil gennem hele vinterperioden, anbefaler vi at du monterer vinterdæk på bilen.
  • Det øger sikkerheden for dig og dine med trafikanter i de kolde vintermåneder.

  5 gode grunde til at vælge vinterdæk

  1. Optimalt vejgreb og trækkraft
  2. God styring i sne og slud
  3. Reduceret risiko for akvaplaning
  4. Højere sikkerhed på alle typer af vinterveje
  5. Kortere bremselængde på sne end sommerdæk

  Kunden er altid i centrum, her hos os

  Sikkert og godkendt værktøj til hjulskift

  Nu har jeg arbejdet med biler i mange år, og jeg bruger ALTID en momentnøgle, når jeg spænder hjulboltene. Det er fordi det er den eneste måde man kan spænde et hjul rigtigt på bilen.

  Bruger man trykluft møtrikspænder som mange andre værksteder gør, vil man enten spænde hjulet for meget eller for lidt. dvs. man vil aldrig ramme den specificerede moment der er angivet af fabrikantens forskrifter.

  Der er mange der har prøvet på at skifte et punkteret hjul ud med et reservehjul uden held, fordi deres værksted har spændt hjulene alt for meget, og det kan ødelægge gevind.

  På den anden side så er der også andre uheldige kunder hos forskellige værksteder eller dækcenter der er kørt fra værkstedet med løsenet hjulbolte. Det kan få fatale konsekvenser. Derfor SKAL hjulboltene spændes med det rigtige moment. Og her bruger jeg en momentnøgle fra et kendt mærke som hedder, Stahlwille 730R. Og sådan en koster omkring 5500 kr.

  Derudover så skal den og alt andet værktøj på værkstedet tjekkes og vedligeholdes af teknologisk institut, her kontroller man blandt andet om min momentnøgle spænder med korrekt moment.

  Hvad er vinterdæk?

  Vinterdæk er en dæktype, der er specielt udviklet til at færdes på veje, når temperaturen er under 7 grader. Vinterdæk er fremstillet af en speciel gummiblanding, der bevarer sin fleksibilitet, når temperaturen falder, mens et sommerdæk hurtigt bliver hårdt.

  Derudover er vinterdæks slidbanemønster opbygget af gummiblokke, der er opdelt i lameller. Det gør vinterdæk selvrensende, så din bil kan overføre flere bremse- og styrekræfter fra hjulene til vejen i vinterføre.

  Resultatet er et dæk, som har en markant kortere bremselængde og bedre stabilitet på kolde veje, end sommerdæk og helårsdæk.

  Pleje og vedligeholdelse

  PAKKER TIL SERVICEEFTERSYN

  Service på bil tilbydes hos os, i to forskellige servicepakker, der passer til din bils behov uanset bilens mærke og alder. I forbindelse med pakkerne, stempler vi i servicebogen og overholder producentens krav.

  AUTOMESTER OLIESERVICE

  Automester olieservice omhandler olieservice men indeholder derudover også kontrol af motor og motorrum (batteri, olielækage fra motor og gearkasse, multiremme, luftfilter), kontrol af styretøj og undervogn (styrekugler, bærekugler, fjedre, støddæmpere, machetter på drivled, hjulophæng, styretøj, forhjulslejer/baghjulslejer, bærearme, stabilisator og udstødningen), kontrol af bremser (bremseslanger/bremsebelægning for og bag), kontrol af dæk og fælge (dæktryk, dækmønster og buler/skader), kontrol af karosseri (ridser, stenslag og revner i forrude samt smøring af dørhængsler) og andet såsom kontrol af køleeffekt på aircondition, tandremsinterval, koblings funktion samt nulstilling af serviceindikatorer og en kort prøvetur

  Kun 1149,-

   

  AUTOMESTER OLIE OG BREMSESERVICE

  AutoMester olie og bremseservice indeholder det samme som AUTOMESTER OLIESERVICE, med følgende ekstra services: Yderligere service af motor og motorrum (kontrol af generators ladeeffekt og brændstoffilter for lækage samt påfyldning af Bell Add servicerens), bremser (test af bremsefunktion på en bremserullefelt, adskilning, rensning og smøring af bremser samt kontrol af håndbremsefunktion), dæk og fælge Kontrol af reservehjul og lappevæske på begge), og andet såsom kontrol af pollenfilter.

  Kun 2149,-

  Facebook

  ★★★★★

  Fantastisk god service

  Fantastisk god service, yderst anbefalelsesværdigt værksted.
  Alia
  via Facebook

  ★★★★★

  5 stjerner

  God service! Min bil kører som ny! Man kan også låne en bil mens man venter på sin egen.
  Sasha
  via Facebook

  ★★★★★

  Super service

  Hjælpsom, serviceminded, og absolut rimelige priser
  Merethe
  via Facebook
  Google

  ★★★★★

  Rigtig solid service.

  Super god service, god priser og mekaniker der styre på sit arbejde
  Hakim
  via Google

  ★★★★★

  Altid hurtig og hjælpsom service

  Super god service til ordentlige værkstedspriser 🙂 kan varmt anbefales.
  Robert
  via Google

  ★★★★★

  Rigtig god service på værkstedet

  Super dygtig mekaniker…styr på alt og gode priser
  Niels
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  God kommunikation og fleksibilitet

  Har en gammel Seat og har været forbi RM Autoteknik med den mange gange efterhånden. Der er altid rigtig god kommunikation på SMS med beskrivelse og fotos af de udskiftede og nye dele. Og lånebil er stort set altid til rådighed.
  Christian
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Det er med helt ro i maven

  Det er med helt ro i maven, at jeg efterlader min bil på værkstedet. Fuld tillid og orden i sagerne. Det kan ikke gøres bedre!
  Fornavn
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Udsøgt service

  Inddragelse i hvad der var galt og dermed skulle repareres på bilen ( var selv med helt inde under bilen). Fik ved afhentning af bilen gennemgået ( samtidig med fremvisning af de udskiftede komponenter) hvad der var repareret på bilen. Udsøgt service. Vil klart anbefale værkstedet til andre.
  Fornavn
  via Trustpilot

  Lyst til at kigge forbi?

  Kontaktinfo